Muzieknieuws

Joshua Nolet bouwt met GRAMS een feestje in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Joshua Nolet bouwt met GRAMS een feestje in de 3FM Live Box

Vandaag was Joshua Nolet te gast in de 3FM Live Box. Maar niet in de formatie waarin we hem kennen. De zanger liet zijn bandleden van Chef'Special thuis en kwam naar de studio met goede vriend David Jan onder de naam GRAMS. Samen speelde ze het nummer 'Gucci Pants' bij Sanders Vriendenteam.

GRAMS

Het nummer 'Gucci Pants' en de bijbehorende video bedacht Joshua samen met drie vrienden. Met Joshua als frontman, David Jan Bronsgeest als regisseur en Bart Possemis en Max Oude Weernink als producers vormen de mannen samen GRAMS. GRAMS is gewoon een beetje gek doen en dat iedereen denkt wat ben je aan het doen? Maar het maakt niet uit.

'Gucci Pants'

Het nummer begon eigenlijk als grap. David Jan had met Joshua afgesproken maar had eigenlijk geen geld voor de metro. En zo eindigde hij blut in de metro, maar wel met een Gucci broek aan. De jongens dronken bier en zagen de ironie in van de situatie en besloten er een verhaal omheen te bouwen. Voor ze het wisten hadden ze een nummer gemaakt en een videoclip bedacht. Benieuwd naar de live uitvoering? Check 'm hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie