Muzieknieuws

The Wombats spelen 'Greek Tragedy' en hun nieuwste track in 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Wombats spelen 'Greek Tragedy' en hun nieuwste track in 3FM Live Box

Vanmorgen waren The Wombats te gast bij Sanders Vriendenteam. De internationale band bracht begin dit jaar hun vijfde studioalbum Fix Yourself, Not The World uit en tourt momenteel door Europa. Aangezien ze de komende dagen in Nederland te vinden zijn, moesten ze natuurlijk een uitstapje naar de 3FM Live Box maken. Hier vertelden ze over de tour, het album en speelden ze de hun populaire hit 'Greek Tragedy' en nieuwste track 'If You Ever Leave, I'm Coming With You'.

Europese tour

Op het Media Park was een mega grote tourbus te vinden, uiteraard van The Wombats. Ze zitten er nog wat moe bij en vertellen dat ze ongeveer drie uur hebben geslapen en bijna direct uit België komen. Ondanks het weinige slapen vindt de band het fantastisch om weer te touren. Ze vertellen dat ze ooit zijn begonnen om shows te geven en mensen te zien dansen, lachen en zingen. Dus weer touren maakt de band erg blij en geeft een ander soort energie. Een oude hit van The Wombats is 'Greek Tragedy', deze track speelde ze uiteraard in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fix Yourself, Not the World

Het vijfde studio album van de band genaamd Fix yourself, Not The World kwam afgelopen januari uit. De helft van het album lag al klaar, de andere helft werd tijdens de pandemie gemaakt. Het album brengt de belangrijke boodschap dat verandering bij jezelf begint. De band blijft in de retro discosferen en klinkt als vanouds. Dit is goed te horen op 'If You Ever Leave, I'm Coming With You', de populairste track van het nieuwe album. Benieuwd hoe die klonk? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie