Muzieknieuws

Mellie swingt door de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Mellie swingt door de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook met ex-3FM Trending Talent finalist Mellie!

Astronaut

Om Mellie beter te leren kennen gaan we terug naar haar jeugd. Van kleins af aan droomde Mellie al groot. "Ik wou astronaut worden of muzikant."

Ze heeft altijd al een fascinatie gehad met de ruimte. Nu heeft ze dat toch even aan de kant geschoven en is ze volledig in de muziek gedoken, want dat was plan A. "Het was wel duidelijk dat het muziek ging worden, dat was iets waar ik altijd al mee bezig was. Ik zat altijd in de kelder van mijn ouders muziek te maken."

Video niet beschikbaar

Some Days Just Suck

Heb je ook weleens zo'n dag dat niks goed gaat? Je staat op een Lego blokje of het regent weer veel te hard buiten? Hier heeft Mellie een nummer over gemaakt. Haar debuutsingle 'Some Days Just Suck' gaat over dat we er uit gaan komen, dat we gaan vergeten wat er is gebeurt en dat we naar morgen gaan kijken. "Nu gaan we het omdraaien en morgen gaat het beter."

Benieuwd naar het optreden in de 3FM Live Box? Bekijk hem hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie