Muzieknieuws

Nieuwe release: 'Daddy Issues' van Pip Blom

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe release: 'Daddy Issues' van Pip Blom

De band Pip Blom, vernoemd naar de zangeres, werd 3FM Talent in oktober, won de Music Moves Europe Talent Award en vanaf nu hoor je 'm op 3FM: 'Daddy Issues'!

3FM Live List 2019

Pip Blom staat dit jaar op de 3FM Live List, de lijst met acts die je echt live moet gaan zien. Op nummertje zes is het Amsterdamse talent te vinden. Dit nummer is de eerste single van Pip Bloms debuutalbum Boat, dat uitkomt uit op 31 mei.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Overzees

De muziek van Pip Blom wordt ook al goed opgepikt in Engeland: zo primeurden ze 'Daddy Issues' op BBC Radio 6, hebben een contract bij een Brits label en ze hebben al tien Engelse tours achter de rug. 3voor12 vroeg aan Pip wat ze nou zo tof vindt aan de Britse buur.

"Ik vind het publiek heel leuk omdat ze ontzettend gepassioneerd zijn over muziek. Omdat we veel op BBC Radio 6 worden gedraaid, is het publiek dat we trekken wat ouder. Er wordt nooit door ons heen gepraat, ze dansen allemaal, applaudisseren enthousiast en zingen mee. Het zijn een soort voetbalhooligans, maar dan voor muziek."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Alternative

Non-stop naar de lekkerste alternative tracks luisteren? Dat kan altijd en overal via de 3FM App (iOS en Android), DAB+ (ook in de auto) en 3FM.nl/Alternative. Of natuurlijk gewoon via de knop hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie