Muzieknieuws

BRICKED OUT speelt 'You Gotta Tell' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. BRICKED OUT speelt 'You Gotta Tell' in de 3FM Live Box

Met Koningsdag dit jaar was Sanders Vriendenteam op pad op de vrijmarkt in Utrecht, hier liep hij niemand minder dan zangeres Aurelia tegen het lijf. Zij speelde een liedje, en van het een kwam het ander. Vandaag was ze op bezoek bij Sanders Vriendenteam en speelde ze met volledige band BRICKED OUT hun allereerste single 'You Gotta Tell' in de 3FM Live Box.

'You Gotta Tell'

De eerste EP van de band genaamd Sleep Tight Tonight kwam al uit in 2020. De band gaf een mooie releaseshow maar heeft verder nog niet heel veel kunnen spelen. Gelukkig begint het balletje inmiddels te rollen. 'You Gotta Tell' is de eerste single die de band uitbracht. Het nummer gaat over je emoties uiten, vertelt leadzangeres Aurelia: "Datgene wat je in je hoofd hebt naar buiten kunnen brengen en niet alles opstapelen".

In de live box speelt de band een prachtige versie van de track:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Debuutalbum

BRICKED OUT in een aternative-pop band bestaande uit 5 leden. Naast hun huidige EP kunnen we binnenkort een debuutalbum van de band verwachten. Door subsidies en een geslaagde crowdfundingsactie gaat de band hier binnenkort mee aan de slag. Iets om dus zeker in de gaten te houden!

Ster advertentie
Ster advertentie