Muzieknieuws

Georgia staat in de 3FM LIVE Box met ‘It’s Euphoric’ en 'Give It Up For Love’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Georgia staat in de 3FM LIVE Box met ‘It’s Euphoric’ en 'Give It Up For Love’

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook producer en zangeres 'Georgia'.

Samenwerking

Na een tijdje solo te werk zijn gegaan heeft Georgia de handen ineen geslagen met een bijzondere producer. Namelijk niemand minder dan Rostam Batmanglij, bekend van onder andere Vampire Weekend. De samenwerking is tot stand gekomen in de Instagram DM's, waar de twee al snel een goede klik hadden. "Hier is een nieuwe gang geslagen voor mijn nieuwe album." Aldus Georgia.

Video niet beschikbaar

Euphoric

De samenwerking begon officieel tijdens een bezoek in Los Angeles waar ze contact met Rostam opnam. "Ik ben nu in LA. Kan ik even langskomen om met je aan een nummer te werken?" Georgia vertelt hoe natuurlijk dit voelde, ondanks hiervoor weinig ervaring te hebben gehad in sessiewerk met andere producers en schrijvers. Sindsdien staat ze er veel meer voor open om op deze manier aan nummers te werken.

Benieuwd naar het optreden in de 3FM Live Box? Bekijk hem hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie