Muzieknieuws

Katy Perry omvergeblazen door video van Nederlandse zangeres SERA

foto: Universal
  1. Nieuwschevron right
  2. Katy Perry omvergeblazen door video van Nederlandse zangeres SERA

In een YouTube-livestream heeft Katy Perry vannacht enthousiast gereageerd op een cover van de Nederlandse SERA. In de betreffende TikTok zingt SERA Katy’s laatste single ‘When I’m Gone’.

Zeer onder de indruk

Katy Perry zat in de livestream samen met Alesso. Beiden zijn zeer onder de indruk van haar zangkunsten: "That’s wild, what is her name? So beautiful! I haven’t even sang a ‘When I’m Gone’ acoustic version, so thank you for showing me how to do it!’

Sinds enige tijd maakt de 27-jarige SERA zelf ook stappen in de muziekindustrie. In juli bracht ze haar eerste single ‘Only Us’ uit, die op dit moment ruim 6 miljoen streams heeft behaald. In november kwam opvolger ‘Take A Chance’ uit, die je geregeld op 3FM voorbij hoort komen.

Eerder opgemerkt door Bieber en Ronaldo

Tussen het releasen door van eigen tracks, gaat SERA online door met waar ze ooit mee begon: het zingen van covers. Deze covers werden al eerder opgemerkt door Justin Bieber en Cristiano Ronaldo. Ronaldo nodigde haar zelfs uit om te komen zingen op zijn verjaardagsdiner in Turijn. Dat zijn goede vrienden om te hebben.

Nu meldt zich dus een derde bekende ‘fan’ in SERA’s ongelofelijke muzikale verhaal. Een volger stuurde SERA vanochtend de beelden door en vroeg haar om haar reactie op beeld op te nemen. SERA wist niet wat ze zag: "Ik zing nu een paar jaar covers en plaats deze op TikTok en Instagram. Daarna is het altijd maar afwachten wat mensen er van vinden. Dat Katy Perry zelf op deze cover reageert, had ik niet durven dromen. Knettergek, een fantastisch begin van 2022!"

SERA’s cover van ‘When I’m Gone’ heeft al ruim 1 miljoen views op TikTok.

Bekijk de cover en reactie van Katy Perry hier:

Ster advertentie
Ster advertentie