Muzieknieuws

Weet je nog: Drake die keer op keer te laat kwam in de Ziggo Dome

foto: Getty
  1. Nieuwschevron right
  2. Weet je nog: Drake die keer op keer te laat kwam in de Ziggo Dome

VPRO 3voor12 en NPO 3FM vertellen in Blauwe M&M’s de beste en de meest juicy backstage-verhalen uit de muziekindustrie. In zeven thematische afleveringen hoor je over de wonderlijke wensen van wereldartiesten, de meest megalomane producties én wie de drugs regelt, verteld door de mensen die er direct mee te maken hebben. De eerste twee afleveringen staan nu online.

Wat een draak, die Drake

Weet je nog in 2017? Drake zou optreden in de Ziggo Dome. Eerst verplaatste hij het optreden twee keer. Is driemaal dan toch echt scheepsrecht? Nee, op de derde avond stond de zaal vol maar kwam Drake niet opdagen.

“De show gaat niet door. Hij is ziek...” vertelde de crew van Drake backstage. Kim Bloem, hoofdboeker van Mojo, vertelt: “Had je dat niet in de middag al kunnen vertellen? Hij was ondertussen al naar het hotel. Zo knullig. Hoe gaan we dit vertellen? ‘Omroepen’ Nee, dan slopen ze de boel. Ik ga zelf wel het podium op.”

En daar ging Kim...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aflevering 1: Te laat

De artiest is foetsie, vertraagd of heeft gewoon schijt aan de mensen in de zaal. Wat ging er mis toen Drake niet kwam opdagen in de Ziggo Dome terwijl de zaal al vol zat? Wat doe je met notoire laatkomers als Madonna? En wat als de artiest die voor jou optreedt op het festival te laat komt?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie