Muzieknieuws

Afscheid van Sanders Vriendenteam met Rondé en The Vices

foto: Sanders Vriendenteam
  1. Nieuwschevron right
  2. Afscheid van Sanders Vriendenteam met Rondé en The Vices

Vanmorgen was het dan zover: de laatste uitzending van Sanders Vriendenteam. Een emotionele Sander werd verrast met persoonlijke berichten van zijn Vriendenteam, artiesten en vader maar ook met optredens van Rondé en The Vices. Een waardig afscheid dus!

The Vices

The Vices waren er al vroeg bij om samen met het Vriendenteam een afscheidsfeestje te bouwen. De band kwam de afgelopen jaren veelvoudig langs en daar is het Vriendenteam ze enorm dankbaar voor. "We konden jullie bellen voor alles. Al was het diep in de nacht stonden jullie de volgende ochtend fris en fruitig in de 3FM Live Box", vertelt Sander.

Op hun beurt is de band Sander ook erg dankbaar. Leadzanger Floris vertelt dat hij nog goed weet dat ze voor het eerst bij 3FM mochten optreden. "Ik had je gemaild of we langs mochten komen om onze track te spelen. Toen je reageerde met een ja ben ik gaan rennen en springen. Dat optreden is de kickstart geweest voor onze band voor een hoop mooie dingen."

Voor deze dag heeft de band een bijzondere medley gemaakt. Uit Sanders Vriendenteamsongs hebben de mannen 6 nummers gekozen waar ze een bijzondere medley van hebben gemaakt. Een ultieme Sanders Vriendenteamsong!

Benieuwd hoe die klonk? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rondé

Door de jaren heen heeft het Vriendenteam een hoop acts mogen ontvangen in de 3FM Live Box. Internationale artiesten, grote en kleine bands, bands van Nederlandse bodem, en ook Rondé. De band scoorde een enorme hit met hun track 'Hard To Say Goodbye' en deze track werd voor Sanders Vriendenteam een ware teamsong.

Voor het hele team is het een bijzondere track en daarom moest deze natuurlijk bij de laatste uitzending live gespeeld worden. In de ochtendshow speelde de band het nummer live aangevuld met fragmenten van vrienden, familie en collega's die Sander een hart onder de riem staken. Ook speelde de band hun nieuwste track 'Love Myself', die de afgelopen tijd ook door het plafond is gegaan.

Benieuwd hoe die klonk in de 3FM Live Box? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie