Muzieknieuws

Tate Mcrae verrast 3FM-luisteraar Sophie op de radio

foto: Flickr
  1. Nieuwschevron right
  2. Tate Mcrae verrast 3FM-luisteraar Sophie op de radio

Gisteravond was het uitverkochte concert van Tate Mcrae in de Melkweg. 3FM-luisteraar én groot Mcrae-fan Sophie greep helaas mis - zoals velen - en kon geen tickets. Om de pijn te verzachten belde Timur Sophie op om 1 minuut met Tate te kunnen videobellen. Dit zorgde voor een enthousiast gesprek en veel liefde op 3FM!

Zoomen met Tate Mcrae

Sophie wordt ingebeld en vertelt aan Timur dat ze erg teleurgesteld is dat ze niet bij het concert kan zijn. De zangeres staat in de Melkweg maar helaas heeft fan Sophie achter het net gevist. Daar heeft Timur gelukkig een oplossing op. Ondanks dat er geen kaartjes meer zijn mag Sophie een minuut lang op Zoom praten met Tate Mcrae. Sophie vertelt aan de zangeres hoe teleurgesteld ze is dat ze niet kan komen maar belooft dat ze er de volgende keer zeker bij is. Ze laat de zangeres weten dat 'You Broke Me First' haar meest beluisterde track was van afgelopen jaar en bedankt haar. Tate is erg dankbaar en laat weten hoe lief ze het allemaal vindt.

Tate Mcrae

Tate vertelt aan Timur hoe enthousiast ze is voor haar show in Amsterdam. "They are the sweetest fans", laat ze weten. Het is een drukke dag voor de zangeres vol interviews, soundchecks en 's avonds is dan het concert met een meet & great.

De Canadese 18-jarige zangeres heeft miljoenen volgers op Instagram en je kent haar waarschijnlijk van de track 'You Broke Me First'. Elke single die ze uitbrengt blijkt een hit en gaat viraal op TikTok. Haar debuutalbum I Used to Think I Could Fly kunnen we verwachten op 27 mei dit jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie