Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Mark & Miley hoogste nieuwkomers met in de Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Mark & Miley hoogste nieuwkomers met in de Mega Top 50

‘Nothing Breaks Like A Heart’ van Miley Cyrus en Mark Ronson komt deze week als hoogste nieuwkomer binnen op plek 12 in de Mega Top 50.

In vlammen opgegaan

Miley’s hart is gebroken! Miley Cyrus is haar huis kwijt; alles is verwoest door de grote bosbranden die Californië teisterden de afgelopen maanden. Ook Robin Thicke en Neil Young zagen hun stulpje in de vlammen opgaan. Vorig jaar zong Miley nog zo vrolijk over haar tweeënhalf miljoen dollar kostende villa in de hit ‘Malibu’. De ode aan haar nieuwe villa leverde Cyrus haar eerste top 10-hit op: ‘Malibu’ kwam tot de achtste plaats.

‘Nothing Breaks Like A Heart’

Miley komt met ‘Nothing Breaks Like A Heart’ binnen op een twaalfde plaats in de Mega Top 50. De nieuwe single is een samenwerking met de Britse producer Mark Ronson. Het tweetal schreef het nummer een half jaar geleden al voor het nieuwe album van Mark. Meeliften op hits van Mark Ronson is een verstandige keuze. In 2008, bijna elf jaar geleden al weer, bereikte Ronson samen met Amy Winehouse de eerste plaats met ‘Valerie’. Begin 2015 kwam hij tot plaats 2 met ‘Uptown Funk’, gezongen door Bruno Mars.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie