Lowlands

Wil jij met je Friends naar Lowlands?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij met je Friends naar Lowlands?

IT'S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR! De Met Je Friends Naar Lowlands-actie van 3FM is terug, dus dat betekent dat er weer flink wat vriendschappen op de proef gesteld gaan worden. Denk jij dat jouw vriendengroep slim genoeg is om die tickets voor Lowlands 2018 te bemachtigen? Bewijs het maar.

Met je friends naar Lowlands

Onderaan deze pagina kun je jouw vriendengroep van vier man aanmelden voor de actie met een toffe foto en een gezellige motivatie. Een aantal van die groepen maken kans om tussen 4 en 10 augustus opgebeld te worden door 3FM. Neemt iedereen (!!!) in jouw vriendengroep de telefoon op met de magische codewoorden "Hallo, mag ik met 3FM mee naar Lowlands"? Dan winnen jullie vier kaarten voor dit prachtige festival!

Wil je de kans om uitgekozen te worden vergroten? Zorg er dan voor dat je online superzichtbaar bent. Deel de link naar jouw aanmelding zo tof en creatief mogelijk of schakel je netwerk in voor shares en retweets.

3FM x Lowlands

Sowieso is 3FM dit jaar weer op Lowlands te vinden om verslag te doen van het festival. Dat betekent dat je on air de hoogtepunten en toffe livetracks meepakt, maar ook dat de razende online reporters van 3FM als een malle het veld overrennen om de mooiste LL18-pareltjes jouw kant op te sturen. Je hoeft dus niets te missen van Lowlands als je de kaarten per ongeluk niét wint. Maar daar gaan we effe niet vanuit... Succes!!!

Ster advertentie
Ster advertentie