Lowlands

Kijk de YouTube livestream vanaf Lowlands en win kaarten voor 2020!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk de YouTube livestream vanaf Lowlands en win kaarten voor 2020!

Dit weekend staat 3FM het hele week op Lowlands! Kan jij er niet bij zijn of heb je afgehaakt wegens een paar regendruppels? Da's jammer, maar geen zorgen! Gelukkig kan je Lowlands ook live vanuit huis volgen, gewoon via 3FM.

Natuurlijk kan je 3FM - naast de livestream - ook het hele weekend volgen via onze social kanalen. Zelfs de radioprogrammering staat vrijwel het hele weekend in het teken van Lowlands! FOMO is dus echt niet nodig. Alle informatie hierover vind je hier.

De livestream

Tune zaterdag en zondag tussen 20:00 en 22:00 uur in op ons YouTube-kanaal voor de livestream. 3FM-dj's Kaj en Rob nemen je mee over het festivalterrein. Kijk je nou mee en heb je brandende vragen of een leuke opdracht voor de festivalgangers? Stuur het in en Kaj en Rob fixen het voor je!

Vlak naast het hoofdpodium de Alpha, hebben we ook een eigen plek: de 3FM Speeltuin, waar het 3FM-duo je een kijkje achter de schermen geeft. En blijf vooral goed opletten, want tijdens de livestream worden kaarten weggeven voor Lowlands 2020. Kortom: stay tuned!

3FM Festival Top 999

Je hoort in de 3FM Festival Top 999 niet alleen de classics, meezingers en anthems van way back, maar ook tracks en artiesten die je juist in de toekomst wilt zien op festivals. Misschien lukt het je in 2019 al, misschien niet. Maar wat vaststaat is dat de 3FM Festival Top 999 weer vol zal staan met héle lekkere muziek. De lijst wordt dit jaar van 24 tot 30 augustus uitgezonden (tussen 09:00 en 21:00 uur).

Ster advertentie
Ster advertentie