Live Box

Terugkijken: Hozier live bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Terugkijken: Hozier live bij 3FM

De 3FM studio werd vanmiddag ineens gevuld met een prachtig warm stemgeluid. Meerdere stemgeluiden zelfs, want de zevenkoppige band van Hozier warmde vast op voor hun optreden in de 3FM Livebox! Hozier kwam langs in de show van 3FM-dj Angelique Houtveen om twee prachtige nummers te spelen én even te kletsen over zijn nieuwe muziek.

NINA CRIED POWER

Voordat hij bij Angelique in de studio aanschuift voor een interview speelt Andrew Hozier-Byrne samen met zijn voltallige band het nummer 'Nina Cried Power'. Zeven bandleden lijkt misschien wat overdreven, maar ze zijn met name verantwoordelijk voor de vocale ondersteuning. Het soul-geïnspireerde lied krijgt daardoor zoveel extra kracht dat het door merg en been gaat!

'Nina Cried Power' wordt al een tijd gedraaid op 3FM en elke keer als hij voorbij komt, laten veel luisteraars weten hoe ze geraakt worden door het nummer. Angelique vraagt of Hozier zich bewust is van het effect dat zijn muziek teweeg brengt.

Bescheiden als hij is, moet hij toegeven dat hij daar eigenlijk niet bij stilstaat. "I don't know... I think the intention is to be honest. I think that when people hear music that comes from an honest place, it connects to them!" Wat volgt is een mooi gesprek over de liefde voor en de puurheid van muziek.

Video niet beschikbaar

Hozier live bij 3FM

Video niet beschikbaar


Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie