Live Box
BNNVARA

The Vices spelen 'Life Grows' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. The Vices spelen 'Life Grows' in de 3FM Live Box

In de ochtendshow bij Sanders Vriendenteam kwamen The Vices langs en daar vertelden ze over de Popronde waar ze vol in zitten én over de gedachte achter het lied 'Life Grows' die ze later ook nog live speelden in de 3FM Live Box.

The Vices

In december 2018 is de band geboren en dat is niet onopgemerkt gebleven: in januari 2019 staan ze al in het voorprogramma van YUNGBLUD en wat later spelen ze op Eurosonic Noorderlsag. Ook hebben ze al een tour in Engeland achter de rug en nu is hun agenda vol gepland met optredens met de Popronde 2019. Gaat lekker dus!

Schoenen uit en schijt hebben!

Tijdens optredens heeft frontman Floris een gekke gewoonte: "Na twee nummers heb ik het vaak zo warm dat ik m'n schoenen maar uit gooi". En dat heeft een nóg gekker effect op het publiek: "Een nummer later kijk ik voor me en liggen daar tien, vijftien paar schoenen".

In de 3FM Live Box spelen ze de track 'Life Grows', een lied over schijt hebben aan meningen van anderen en bij je eigen keuzes blijven. Sander herkent dat wel zoals je hieronder in het interview hoort. En dat is dus eigenlijk waar het nummer precies over gaat, bij jezelf blijven en je niet klote voelen als dat helemaal niet hoeft.

'Life Grows' in de 3FM Live Box

Ster advertentie
Ster advertentie