Live Box

Kraantje Pappie met o.a. 'Vallende Ster' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. Kraantje Pappie met o.a. 'Vallende Ster' in de 3FM Live Box

Lekker wakker worden doe je met Kraantje Pappie! Hij stond vanmorgen in de 3FM Live Box met niet één, maar twee nummers. Natuurlijk met zijn nieuwe single, maar hij doet ook eentje op aanvraag van de 3FM luisteraars.

Interview

Kraantje was een open boek vanochtend. Het ging van Ash Ketchum van Pokémon, naar Pokémons vangen met zijn vriendin in Barcelona en over hoe irritant het is als je als gast met 'chef' wordt aangesproken.

Je eerste vakantieliefde

Je kent het wel: op je vijftiende was de holy grail om met je vrienden naar Lloret De Mar of Blanes te gaan. Je drinkt veel, eet wat junkfood, slaapt vooral overdag en speelt hier en daar een drankspelletje. Flesje draaien, doen durven of de waarheid, dat werk. Zoals Kraantje zegt: "Uiteindelijk speel je dan altijd voor 'doen' en moet je veel meisjes kussen." En dan kan er wel eens een (eerste) vakantieliefde ontstaan. En dát is precies waar zijn nieuwe single 'Vallende Ster' over gaat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Let's Pump It Up

3FM-luisteraar Jessica belde vanaf haar werk en is koerier. Als koerier zit de vaart er elke dag lekker in, dus een nummertje als 'Pompen' kun je dan wel gebruiken. Deze is voor jou, Jessica!

Zijn 'Pompen'-performance werd Kraantje echter niet gemakkelijk gemaakt... Best afleidend, zo'n openstaande gulp van de cameraman tegenover!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie