Live Box

Live bij 3FM: HAEVN speelt 'City Lights' met een extraatje!

  1. Nieuwschevron right
  2. Live bij 3FM: HAEVN speelt 'City Lights' met een extraatje!

Vanochtend stonden de mannen van HAEVN in de 3FM Live Box om hun nummer 'City Lights' te spelen. Marijn en Jorrit kwamen met een voltallige band de studio in om iedereen in hogere sferen te brengen. En het was feest, want Marijn is jarig!

Lekker Jaartje

2018 was een mooi jaar voor HAEVN. Zo hadden ze de eer om voor Maxima te spelen, stonden ze twee keer in een uitverkocht Carré, speelden ze met strijkers en een koor op de 3FM Awards en om dat rijtje mooi af te sluiten kregen ze ook nog een gouden plaat met hun debuutalbum Eyes Closed. Hoe kunnen ze dit in hemelsnaam overtreffen?

'City Lights'

Muziek opent deuren naar nieuwe samenwerkingen, dus HAEVN is nog lang niet klaar en er staat ons nog een hoop moois te wachten. Zoals de LVNDSCAPE remix van hun nummer 'City Lights', die ze ten gehore brachten in de 3FM Live Box.

Natuurlijk wel in de HAEVN-style, inclusief cello, toetsenist en percussionist. Als je dit mooi vindt, is het zeker de moeite waard om ze dit voorjaar live te gaan zien. Tijdens hun tour gaat HAEVN weer groots uitpakken met een heel koor en strijkorkest!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie