Live Box

Linde Schöne covert 'Every Teardrop Is A Waterfall' van Coldplay in het Nederlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Linde Schöne covert 'Every Teardrop Is A Waterfall' van Coldplay in het Nederlands

Linde Schöne heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. Gelukkig is ze nu weer terug en was ze vanmorgen te gast bij Sanders Vriendenteam! Daar liet ze nieuwe muziek horen én deed ze een Nederlandstalige Coldplay cover.

"De afgelopen twee jaar waren intens. Ik werd zwaar depressief. Mijn relatie ging uit en qua muziek was ik zo bitter over de industrie dat ik op een gegeven m besloot te stoppen. Twee dagen na die beslissing kreeg ik een e-mail. Ik had een loting van een sociale huurwoning gewonnen waar 750 mensen aan meededen. Dus verhuisde ik van Amsterdam naar mijn eerste eigen huis en pas daar begon ik te dansen."

Deze periode in Lindes leven was goede inspiratie. Ze schrijft muziek over haar ervaringen, maar ze heeft ook iets gedaan wat ze nog niet eerder heeft gedaan: "Al heb ik tegenwoordig ook dat ik blije liedjes maak en dat ze vet zijn."

"Het begon na mijn tour in 2017, dat ik mij afgevlakt begon te voelen." Haar relatie liep niet goed en door de bekendheid was heftig als overgevoelig persoon. Ook in de muziekindustrie voelde zij zich niet op haar gemak. Waren er andere vrouwelijke artiesten muziek aan het maken? Dan maakte Linde Schöne zichzelf helemaal gek.

Bekijk het interview met Linde hier terug.

Linde Schöne - ‘Every Teardrop Is A Waterfall’

Naast haar eigen track deed Linde ook een Coldplay cover, geheel op haar eigen manier. Ga even zitten en geniet van de Nederlandstalige cover van 'Every Teardrop Is A Waterfall'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie