Live Box

Lowlands-voorpret met Nana Adjoa in de 3FM Live Box

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlands-voorpret met Nana Adjoa in de 3FM Live Box

Zaterdag speelt Nana Adjoa in de Lima op Lowlands tussen 12:40 en 13:30. Om alvast lekker op te warmen speelde ze haar liedje 'No Room' alvast in de 3FM Live Box.

Nana en Lowlands

Nana is geen Lowlands-groentje, maar toch speelt ze daar komend weekend voor het eerst. "Ik ga echt al 12 jaar naar Lowlands, maar zelf spelen daar is de eerste keer. Ik heb heel veel zin om daar weer te zijn."

Hoe de liefde tussen de singer-songwriter en het festival ooit begon? Nana: "Ik begon ergens op camping 3, een hele slechte plek met een hele grote groep. Maar de laatste jaren ben ik meer naar de campercamping gegaan. Ook van het kijken naar bandjes naar nu het nachtleven." Bekijk het hele interview hieronder terug.

"Mensen moeten maar gewoon komen"

Nana: "Ik speel zelf om 12:40 uur in de Lima, maar er zijn tijden geweest dat ik op zo'n tijdstip nog niet op het terrein was. Mensen moeten dus maar gewoon komen." Ook legt ze nog even uit waar 'No Room' over gaat: "Het heeft te maken met dat ik soms dichtklap tijdens het hebben van gesprekken. Small talk. Maar om het echt te begrijpen moet je het nummer luisteren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie