Live Box

TAPE TOY doet nieuwe track 'Sad Girl' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. TAPE TOY doet nieuwe track 'Sad Girl' in de 3FM Live Box

3FM Talent én nummer 3 op de 3FM Live List stond vanmorgen in de 3FM studio om hun nieuwe track 'Sad Girl' live te doen. Ook aan Sander de taak om te achterhalen hoe het nu gaat het met de band.

'Sad Girl'

Ken je dat gevoel dat je van iemand houdt maar diegene tegelijkertijd uit het grond van je hart haat? Nou, dat is precies waar de nieuwe track van TAPE TOY over gaat. Over wie het nummer precies gaat wil zangeres Roos niet verklappen. Zelfs de bandleden weten niet over wie het gaat. Daarom kun je dit liedje mooi gebruiken voor die mensen waar jij hetzelfde gevoel bij hebt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TAPE TOY in de 3FM Live Box

TAPE TOY staat niet voor niks op 3 op de 3FM Live List. De band is live niet normaal goed en dat bewezen zij vanmorgen opnieuw in de 3FM studio. Check hier het liveoptreden van 'Sad Girl'.

60x in de wildwaterbaan

Oh ja, gewoon even een klein leuk feitje: de band heeft dit jaar nog maar één weekend vrij gehad. Hoe je Roos dan niet blijer kan krijgen? Neem haar mee naar een bungalowpark, stop haar in een huisje en het tropisch zwemparadijs en ze kan er weer tegenaan. Ken je die te gekke wildwaterbanen? Roos wel. "Zet mij er maar in. Ik ga 60x per dag in dat ding.” Dus. Wie neemt haar mee zwemmen?

Kijk het interview hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie