3FM nieuws

TAPE TOY is #3 in de 3FM Live List 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. TAPE TOY is #3 in de 3FM Live List 2019

Nummer 3 is voor TAPE TOY en TAPE TOY maakt Bubble-Grunge. Wat maken ze? Bubble-Grunge! Vrolijke popliedjes met flink wat nineties inspired grunge gitaren die je gegarandeerd een leuke avond opleveren. Live retestrak en tracks die je binnen no time meezingt.

Na in 2018 meer dan zestig shows te hebben gespeeld, pakt de band lekker door in het nieuwe jaar. In januari werden ze 3FM Talent, pakten ze een 3FM Megahit met hun nummer 'Naive' en zetten ze een supergoede show neer op Noorderslag. Nou, laat de rest van het jaar maar komen.

Uit de hand gelopen schoolproject

TAPE TOY zijn de vier, nog niet eens afgestudeerde, vrienden Roos, Maurice, Marc en Wesley die door een schoolproject bij elkaar zijn gezet. Gouden move van die docent, want het klikte meteen en na het project konden ze niet anders dan er iets serieus van maken. Op dit moment hebben ze heel wat nieuwe liedjes op de plank liggen die ze in 2019 verspreid gaan releasen.

Live

In 2018 deed de band mee aan de Popronde en de live-meters die ze toen hebben gemaakt, zijn terug te zien in hun show op dit moment. Het is gewoon retestrak en stil blijven staan is geen optie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Plannen voor 2019?

In een interview met 3FM liet de band weten zeven liedjes opgenomen te hebben. "We gaan ze de komende tijd allemaal los lanceren. Je zou het in principe een EP kunnen noemen, maar het wordt niet als een verzameling uitgebracht," vertelt Roos. Dat kun je dus verwachten. En op live-gebied... Daar gaat genoeg komen. Deze vier crossen het land komend jaar wel een aantal keer door!

Ster advertentie
Ster advertentie