Live Box

The Partysquad maakte je vandaag wakker met een harde ochtendmix

  1. Nieuwschevron right
  2. The Partysquad maakte je vandaag wakker met een harde ochtendmix

Om de afwezigheid van de (zieke) Domien Verschuuren te compenseren, hebben we vanochtend ons avondwonder Sander Hoogendoorn in de 3FM-studio gezet! En die nodigde op zijn beurt dan weer The Partysquad uit voor een klein feestje bij het ontbijt.

Nachtwacht

The Partysquad is terug met een nieuw album, genaamd Nachtwacht. En daar staan nogal wat samenwerkingen op, een klein lijstje: Lil' Kleine, Sticks, Kempi, Bizzey, Josylvio, Hef, Mr. Polska, Ali B, Yung Internet en Paul Sinha. Omdat één liedje niet helemaal representatief is voor de vibe van het album kwamen de mannen van The Partysquad even langs met een vijftien minuten durende ochtendmix. Je checkt 'm hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hits voor elke generatie

Jerry en Ruben van The Partysquad gaan al zo lang lekker dat ze bij zowel ouders als hun kinderen hits hebben gescoord. Hm, welke ook alweer? Nou, 'Wat Wil Je Doen', 'Rampeneren', 'Stuk', 'Licht Van De Laser' en 'Helemaal Naar De Klote' om nog maar eens een kleine opsomming te maken. Bij Sander vertellen ze hoe zij dit tijdens concerten ervaren:

Video niet beschikbaar

Une pétit feauteau

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie