Live Box

Nana Adjoa heeft nog wat goed te maken met Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Nana Adjoa heeft nog wat goed te maken met Domien

Nana Adjoa, de 3FM Talent van maart, had nog iets goed te maken met Domien vanochtend. Een paar weken geleden liet ze hem namelijk zomaar zitten... Hoe maak je dat goed? Met een beetje live muziek en een cadeautje!

Goedmakertje

Nana Adjoa werd begin maart uitgeroepen tot 3FM Talent. Domien wilde dat nieuws bekendmaken door haar live in de uitzending te bellen terwijl de zangeres aan de andere kan van de wereld in Los Angels zat. Ze wist dat ze een telefoontje kon verwachten, maar vergat het compleet. Dus daar zat Domien... Met een telefoon die maar over bleef gaan.

Nana: "Ik heb de hele nacht niet geslapen haha. Ik voelde me zo schuldig dat ik een cadeautje voor je mee heb genomen vanuit Californië, Domien." Een prachtig Venice shirt als aandenken, je ziet 'm hierboven op de foto. Combineer dat met twee supertoffe live tracks en je hebt Domien weer om. Gelukkig maar!

Muziek

Eind maart gaat Nana met haar band op tour en binnenkort komt haar tweede EP uit. Het belooft een mooi jaar voor de singer-songwriter te worden. Je checkt haar onder andere op Best Kept Secret Festival.

'The Resolution'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Late Bloomer'

Ster advertentie
Ster advertentie