Live Box
BNNVARA

Tim Vantol speelt 'Better Days' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Vantol speelt 'Better Days' in de 3FM Live Box

Net als veel andere artiesten is Tim Vantol blij dat hij weer op mag treden. De coronatijd begint hem te frustreren en dus is hij blij om in de 3FM Live Box te staan. Dat viert hij door zijn nieuwe plaat 'Better Days' te spelen. Ook covert hij 'The River' van Bruce "The Boss" Springsteen.

Tim vantol over 'Better days'

Hoewel 'Better Days' vrolijk klinkt, is deze optimistische plaat niet in een zonnige periode ontstaan. "Het blijft een lastig topic," vertelt Tim aan 3FM-dj Sander. "Maar de afgelopen jaren was het lastig met mijn depressie, tot het punt dat het nu gelukkig bijna voorbij is."

In de eerste instantie gaf zijn muziek deze lastige periode juist goed weer: "Ik had een EP geschreven, want ik moest weer een nieuwe plaat schrijven, maar dat was allemaal iets te donker, dus dat heb ik weer weggegooid. Daarvoor is dit album, 'Better Days', in de plaats gekomen."

Tim is blij met die switch. "Je moet het nummer toch uiteindelijk duizend keer spelen, dus dan kan het maar beter goede vibes hebben. Anders sta je daar elke avond half te janken." Check hieronder de rest van het interview.

Video niet beschikbaar

'Better days'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'The river' (cover bruce springsteen)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie