Live Box

Tess met 00's klassieker 'Stupid' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. Tess met 00's klassieker 'Stupid' in de 3FM Live Box

Tijdens de 3FM 00's Request Week komen er 's ochtends bij Sanders Vriendenteam iedere dag iconische 00's artiesten langs. Vandaag was dat Tess met haar klassieker 'Stupid' die ze schreef voor het Junior Songfestival.

Om iedereen mee terug te nemen naar het jaar 2005 is Tess langsgekomen om haar Junior Songfestivalhit 'Stupid' live op te treden in de 3FM Live Box bij Sanders Vriendenteam.

Interview

Tess kijkt terug op haar muzikale verleden: over het Junior Songfestival, maar ook haar meet and greet met Nora Jones en het langdurige effect dat 'Stupid' op de studentenverenigingen heeft gehad.

"Het was het laatste zetje dat ik nodig had" vertelt Tess over haar akoestische optreden van 'Stupid' die zij een paar maanden geleden bij Sander liet horen. Die video is nu al meer dan 100.000 keer bekeken en was voor de zangeres genoeg reden om het nummer opnieuw uit te brengen. Het is een meer volwassen versie van het originele liedje. Ter ere van de 00's week treedt ze niet alleen dat nummer op, maar covert ze ook 'Love You More' van Racoon.

Luister hieronder het interview terug!

Stupid live bij 3fm

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Love you more cover live bij 3fm

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie