Naar homepage
Live Box

Eefje de Visser werkt thuis met haar vriend aan nieuw album
BNNVARA

  1. Nieuwschevron right
  2. Eefje de Visser werkt thuis met haar vriend aan nieuw album

Eefje de Visser was vanmorgen te gast in de 3FM studio. Hier deed zij twee van haar tracks live en sprak ze met Sander over haar nieuwe album.

Ze reist wat heen en weer... Eefje de Visser is van origine Nederlands, maar voelt zich ook erg thuis in België. Daar woont zij samen met haar vriend in een loft (mét eigen studio!) en werkt samen met hem in datzelfde huis aan haar volgende album. Hoe het 24/7 op elkaars lip zitten bevalt? “Ik vind het wel fijn dat je een beetje frictie kan verdragen” zegt Eefje. Het was wel heftig op bepaalde momenten voegt ze toe. "Het is heel leuk maar omdat je ook thuis werkt ga je bijna nooit weg."

Nieuw album

Dat er een nieuw Eefje de Visser album aankomt is geen geheim. Ergens in 2020 kunnen we de plaat verwachten én ze gaat volgend jaar ook op tour. Het is nog wel even slapen, maar Eefje verklapte dat er voor die tijd ook nog wel wat aankomt… Je kunt haar dit jaar nog zien op Into The Great Wide Open en Pukkelpop. Op deze festivals zal zij het aankomende album verder introduceren.

Eefje de visser in de 3FM Live Box

Eefje speelde vanmorgen haar nieuwste track 'Zwarte Zon' live in de 3FM Live Box. De track zal onderdeel uitmaken van haar nieuwe album. Kijk hier het live optreden terug.

Ook deed zij haar prachtige track 'Scheef' van haar vorige album Nachtlicht.

Ster advertentie
Ster advertentie