Naar homepage
Live Box

MY BABY zet 3FM Live Box zes minuten in vuur en vlam
BNNVARA

  1. Nieuwschevron right
  2. MY BABY zet 3FM Live Box zes minuten in vuur en vlam

Met hun nummer 'In The Club' pakte de band MY BABY een 3FM Megahit en vanochtend lieten ze aan Sanders Vriendenteam nogmaals zien waarom zie die zo verdienen. Een app'je van de luisteraar luidde: "Kan 3FM voortaan standaard deze live versie draaien in plaats van de studio versie?" Dat zegt genoeg!

Nieuw album

MY BABY is in het buitenland al jaren één van de grootste live successen die Nederland heeft. Ze pakken twee keer in het jaar een festivalzomer mee: van juni tot en met september in Europa en Amerika en dadelijk in onze winter reizen ze voor een lange tijd af naar het dan zomerse Australië en Nieuw-Zeeland. Een plek waar ze enorm geliefd zijn.

En in de tussentijd? In de tussentijd trekken ze de Nederlandse poppodia in met hun nieuwe album dat op 5 oktober uitkomt. Daarop staat natuurlijk hun ex-3FM Megahit 'In The Club'. "Ja dat is wel spannend," vertelt zangeres Cato. "Het is nu nog een unborn baby, maar die komt straks ter wereld en dan gaan mensen er allemaal dingen van vinden." Precies om die reden brachten ze alvast twee tracks van te voren uit om mensen warm te laten lopen. Da's gelukt!

'In The Club'

Natuurlijk kwamen ze niet alleen voor een interview. Het drietal zette de 3FM Live Box in vuur en vlam met hun retestrakke optreden van 'In The Club'. Check het hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie