Live Box

Het rook nog een beetje naar wodka en studentenkroeg vanochtend met Kav Verhouzer en Sjaak

  1. Nieuwschevron right
  2. Het rook nog een beetje naar wodka en studentenkroeg vanochtend met Kav Verhouzer en Sjaak

De wodka mocht dan misschien nog door het bloed gieren, ze stonden er wel vanochtend. Rechtstreeks door vanuit Wageningen voor een introductiefeestje zaten Kav Verhouzer en Sjaak vanochtend bij Domien in de 3FM-studio.

Of het een leuk feestje was gister? Dat was het zeker vertelt Kasper (Kav Verhouzer). "De wodka gaat nog een beetje door mijn bloed heen en de kater moet nog komen eigenlijk haha." Maar perfect in staat om zijn nieuwe grote hit met Sjaak live te komen doen bij 3FM.

Het interview

Kav Verhouzer en Sjaak hebben dé Nederlandse hit van de zomer te pakken met 'Stap Voor Stap'. Je loopt geen feestje binnen of hij wordt niet gedraaid. Maar ja wat wil je met Sjaak die vanochtend door Domien nog maar even wordt gedoopt tot koning van de Nederlandse party anthems.

Samen hebben ze het over hoe het nummer tot stand is gekomen, de drukke zomer die ze hebben en de vriendschap die is ontstaan. Bekijk het interview hieronder terug!

'Stap Voor Stap' live

Maar dan de grote vraag: kan de track nog live worden gedaan in deze staat? "Ja man, ik hoef alleen maar op play te drukken!" roept Kav lachtend naar Domien. Haha true! Check 'Stap Voor Stap' live hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie