Live Box
BNNVARA

Jay-Way is 3FM Talent en speelt 'If It Ain't Forever' live

  1. Nieuwschevron right
  2. Jay-Way is 3FM Talent en speelt 'If It Ain't Forever' live

Jay-Way is te gast in de 3FM Live Box. De Amsterdamse hiphopper stapt de studio een paar uur later uit als de nieuwste 3FM Talent! 3FM-dj Sander Hoogendoorn vertelde hem het goede nieuws. "Ik heb jaren gedacht dat dit een soort Illuminati-ding was, maar nu zit ik er gewoon bij!"

Jay-way

Jay-Way is opgegroeid in Amsterdam, waar hij is opgevoed door zijn Ghanese ouders. Hij zingt en rapt voornamelijk over hoop, liefde en het leven. Je zal in de muziek van Jay-Way niet snel ietsover drugs of alcohol horen. Positiviteit is de leidraad, zelfs wanneer het onderwerp wat zwaarder is. Zijn teksten gaan bijvoorbeeld ook over mentale problemen, gezondheid of andere obstakels in het leven.

Black avril lavigne

Sander stelt Jay-Way voor zijn optreden nog wat vragen. Zoals: waarom noemt Jay-Way zichzelf op Instagram de 'black Avril Lavigne'? "Ik voel me stiekem ook een emo-popqueen," vertelt Jay-Way. Zijn track 'If It Ain't Forever' gaat in ieder geval niet over een sk8er boi, maar wel over heel erg verliefd zijn op iemand en het gevoel hebben dat het eenzijdig is. Jay-Way: "Maar het is ook open voor eigen interpretatie." Bekijk het hele interview hier:

Video niet beschikbaar

3fm talent

Als Sander Jay-Way vertelt dat hij 3FM Talent is geworden, is hij superblij. En ook een beetje verbaasd: "Ik heb jaren gedacht dat 3FM Talent een soort Illuminati-ding was, maar nu zit ik er gewoon bij!"

Bekijk hier zijn reactie hier:

Video niet beschikbaar

Jay-way - 'If it ain't forever'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie