Live Box

DeWolff met 'Half Of Your Love' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. DeWolff met 'Half Of Your Love' in de 3FM Live Box

Nederlandse psych-rockband DeWolff hebben tijdens deze pandemie niet stilgezeten. Vandaag treden ze bij Sanders Vriendenteam op en deden ze het nummer 'Half Of Your Love' in de 3FM Live Box.

Tijdens de ochtendshow Sanders Vriendenteam speelt de band DeWolff het nummer 'Half Of Your Love' live in de 3FM Live Box. Het staat op het nieuwste album van het Limburgse drietal, Wolffpack, die eerder deze maand uitkwam. Maar de band is al meteen met een nieuw project bezig, spannend!

interview

"We begonnen met schrijven omdat er niks te doen was," vertelt zanger Pablo van de Poel. Aan het begin ging dat nog enigszins rustig, totdat de band abonnementen aanbood waardoor betalende fans elke twee weken drie nieuwe nummers zouden ontvangen. Je raadt het al: dat werd doorschrijven voor het drietal.

"Ik denk dat wij ook wel beter werken onder druk" bewijst de band maar weer. Nadat het album Wolffpack uit was gekomen begonnen zij direct aan een nieuw project: de Nonagon Livestream. Hier gaan zij op een datum in maart in een ruk hun negen (!) albums volledig achter elkaar spelen. Even meer dan honderd nummers leren, zo gepiept, toch?

Luister hieronder het hele interview terug!

'Half Of your love'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie