Live Box
BNNVARA

Isaac Gracie is de perfecte live-muziek voor de vroege ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Isaac Gracie is de perfecte live-muziek voor de vroege ochtend

Isaac Gracie was vanochtend te gast in de 3FM Live Box bij Sanders Vriendenteam. Hij speelde zijn hit 'Terrified' en zijn nieuwe single 'Show me Love' van zijn zelfbenoemde album Isaac Gracie. Heerlijke nummers om rustig mee wakker te worden en de ideale soundtrack voor deze herfstachtige dagen.

Interview

De Singer Songwriter uit West Londen had wat moeite met de vroege uurtjes, maar daar was in de 3FM Live Box niets van te horen. Voordat hij zijn nieuwe single ten gehore ging brengen, kwam hij nog even bij Sander om de stand van zaken te bespreken, want de vorige keer hadden ze nogal een diep gesprek over zware onderwerpen. Wat dan precies? Dat check je hieronder in het interview!

Video niet beschikbaar

'SHOW ME LOVE'

De muziek van Isaac gaat vaak over zwaardere onderwerpen en struggles met mentale gezondheid. Dit is goed te horen in het nummer 'Terrified'. Waar de mineurakkoorden de boventoon voeren. De nieuwe single 'Show Me Love' lijkt veel vrolijker en meer opgewekt, maar schijn bedriegt. Het gaat namelijk niet bepaald over rozengeur en manenschijn. Het vervelende gevoel verlangen naar liefde dat een ander niet kan geven. Deze emotionele tekst in een luchtig jasje klonk in ieder geval schitterend in de 3FM Live Box!

Video niet beschikbaar

Isaac Gracie Live

Momenteel tourt Isaac Gracie door Europa en speelt hij als supportact van First Aid Kit in Tivoli Vredenburg. Dus mocht je meer van dit jonge talent willen zien, zorg dan dat je er bij bent! Je kunt natuurlijk ook gewoon hier zijn debuutalbum beluisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie