Artiest

Isaac Gracie

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Isaac Gracie
Isaac Gracie is een Britse singer-songwriter die persoonlijke en maatschappijkritische liedjes schrijft. Er zijn al een paar EP's uit en in 2018 verschijnt het eerste album van Isaac.

Als zoon van de Britse schrijfser en dicheteres Judith Gracie is het geen verrassing dat Isaac ook gaat schrijven. Hij maakt zijn eerste teksten wanneer hij 14 jaar is. In 2016 breekt hij op Soundcloud door met zijn debuutsingle 'Last Words', een melancholische gitaarballad.

Songs from My Bedroom

'Last Words' staat op de eerste EP van Isaac, net als het nummer 'Terrified', Songs from My Bedroom komt uit in 2016. De clip van ‘Terrified’ wordt opgenomen in Londen, Isaac loopt rond op een horrorfilmachtige set die heel goed matcht met de muziek. Dit jaar komt ook de live-ep Songs in Black and White uit.

Tweede EP

The Death Of You & I is de titel van de tweede EP van Isaac. Het is soulvolle muziek met een grillig randje, die Isaac langzaam helpt de wereld te veroveren: folkpop 2.0.

Eerste album

Na het uitbrengen van de EP’s Songs from My Bedroom en The Death of You & I, de live-ep Songs in Black and 
White, komt in 2018 ook Isaacs debuutalbum uit, met daarop nummers uit zijn eerdere EP's en onder andere de single en de single 'Reverie'. In 2018 staat hij daarnaast op Tuckerville, een muziekfestival dat de Nederlandse zangeres Ilse DeLange organiseert. 

Tracks van Isaac Gracie