Interview

Zoë Livay gooit de negatieve gevoelens eruit in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Zoë Livay gooit de negatieve gevoelens eruit in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de verhalende teksten van Zoë Livay.

Muzikale jeugd

Zoë maakt al snel duidelijk uit een warm en muzikaal huishouden te komen. Door met haar gezin al dansend en zingend in de keuken te staan werd ze op jonge leeftijd al geïnspireerd om haar passie voor muziek na te streven. Na van jongs af aan al in de kerk en in een popkoor te zingen was het ook niet zo gek dat ze op haar achttiende al deel nam aan The Voice Of Holland met haar cover van 'Hometown Glory' van Adele.

Iemand Anders

Over een tijdje is het zover: Zoë komt namelijk weer met een nieuwe EP! De recente single 'Iemand Anders' belooft al veel goeds, want met de verhalende teksten ervan lijkt de EP nu al een intieme kijk in haar geest te worden. Zo gaat de track over het jezelf dusdanig aanpassen aan de verwachtingen van anderen dat je jezelf langzaam niet meer herkent in wie je probeert te zijn.

Ze speelde de track en haar nummer 'Vrouw Van De Wereld' in de 3FM Live Box. Bekijk het optreden hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie