Interview

Hiigo confronteert met tranentrekkende teksten in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Hiigo confronteert met tranentrekkende teksten in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de tranentrekkende tracks van Hiigo.

Confronteren

De Zwolse popband Hiigo beschrijven zoals ze het zelf noemen de eeuwige zoektocht naar het ‘ouder worden’, met alles wat daarbij komt kijken. In prachtige, soms confronterende nummers weten ze de luisteraar vast te grijpen en niet meer los te laten zonder dien eerst goed naar binnen te hebben laten kijken. Al dansend al je emoties eruitgooien en omarmen wat je plekje in het leven is. Dat is waar deze band voor staat.

Tankstation

Met hun debuut-EP aan de horizon bracht Hiigo afgelopen november de track 'Tankstation' uit. Een nummer over en voor iedereen die de behoefte voelt om af en toe opgepikt te worden uit de grote ballenbak die de grote mensenwereld is. Frontman Hans licht echter toe dat je er daarnaast zelf natuurlijk elk label op mag plakken wat je er in weet te vinden. De track wist in de 3FM Live Box zo'n heftige indruk achter te laten dat ook 3FM-dj Jamie het niet droog wist te houden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd naar Hiigo hun liveoptreden van de tracks 'Tankstation' en 'Dichterbij'? Bekijk de sessie dan hieronder teug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie