Interview

Goldkimono voelt zich "right on track" in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldkimono voelt zich "right on track" in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de altijd relaxte feel-good energy van Goldkimono.

De 10

Martijn Konijnenburg, beter bekend onder zijn artiestennaam Goldkimono, begint 2024 enorm lekker. Na afgelopen september zijn album "Something Out Of Nothing" uit te hebben gebracht staat er eindelijk een tour aan te komen. Na met zijn laatste single "Money In My Head" ook nog een een ex-3FM Megahit te scoren werd het allemaal zo veelbelovend dat het ook niet anders kon: hij is deel van de 3FM 10 van 2024! Een lijst van dé tien acts die het volgens 3FM in het komend jaar helemaal gaan maken.

In Martijn zijn woorden voelt hij er geen extra druk door, maar geeft het hem alleen maar meer motivatie. Hij vertelt zich vereerd te voelen wanneer mensen zijn kant op kijken.

Droom

Wanneer gevraagd naar zijn nog te bereiken ambities is Goldkimono eigenlijk heel bescheiden. Mensen genieten van de muziek en hij speelt shows door het hele land. Zoals hij het zelf zegt leeft hij de muzikantendroom eigenlijk al. "We're right on track."

Benieuwd naar hoe deze relaxte vibes zich vertalen naar de muziek? Bekijk dan hieronder het optreden met de tracks 'Money In My Head' en 'Hello' terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie