HUMAN

Magali (14) speelt de hoofdrol in #tagged en wij appten met haar

  1. Nieuwschevron right
  2. Magali (14) speelt de hoofdrol in #tagged en wij appten met haar

Hoe ziet het leven van een tiener op social media er nu écht uit? Dit hield de filmmakers van #tagged zodanig bezig dat ze er een film over wilden maken. Wij appten, geheel in de stijl van de film, met hoofdrolspeelster Magali Bruins (14).

Bij de film #tagged zien we 24 uur uit het leven van de veertienjarige Elise. Ze gaat naar een feestje dat compleet uit de hand loopt. De dag erna komt ze tot een bizarre ontdekking. Alles wat zij op Instragram, Facebook en YouTube plaatst, gaat een eigen leven leiden. Met bizarre gevolgen...

#tagged is op een bijzondere manier opgenomen. Het scherm van een smartphone vult het midden van het beeld. De omgeving is te zien via de telefoon. En het verhaal gaat alleen verder als de telefoon aanstaat. In deze stijl besloten wij te appen met Magali, die de hoofdrol van Elise speelt. Check het hier.

#tagged gaat maandag 20 november in première bij 3LAB en NPO3 en past bij #onwijs, de week van de mediawijsheid waarin we aandacht vragen voor onderwerpen als sexting, nepnieuws, online veiligheid, slutshaming, gameverslaving, privacy en cyberpesten. Belangrijk dus! Check hier alles wat we doen.

Ster advertentie
Ster advertentie