HUMAN

Wat je nog niet wist van dickpics feat. Lisa Samantha

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat je nog niet wist van dickpics feat. Lisa Samantha

Gemiddeld krijgt Lisa Samantha elke dag een dickpic via social media toegestuurd. Wat bezielt deze mannen? Wie doet dit? En waar hopen ze op? Iris van Mashup zocht het uit met Lisa van Temptation Island.

Nee, ze zal het niet kwalificeren als aanranding. Daar is een dickpic volgens Lisa Samantha niet fysiek genoeg voor. Hoewel het niet zo moeilijk is voor te stellen dat wanneer je nietsvermoedend je DM opent en een pontificale tampeloeris je aanstaart, dat je je op z'n minst visueel aangerand voelt.

Maar dickpics van onbekende mannen zijn aan de orde van de dag voor Lisa, die bekendheid vergaarde in Temptation Island en inmiddels aan de weg timmert met haar YouTube-kanaal. Samen met Iris van NOS Mashup probeerde ze te doorgronden waarom mannen dit doen.


(Ook bij Temptation Island spoelden de blote schelpdieren ongevraagd aan bij Lisa's branding)

1 op de 3 vrouwen

Hoewel ze ook best pikante foto's van vrouwen krijgt, uiteraard geen dickpics. Toch zijn het vooral mannen die dit type foto's in haar DM sliden. En daarmee is Lisa lang niet de enige: uit onderzoek blijkt namelijk dat 1 op de 3 vrouwen onder de 27 jaar ongevraagd seksueel getinte berichten via social media krijgt.

Wat denken die kerels, vaagt Lisa zich hardop af. Dat ze kwijlend en smachtend deze mannen vraagt om met haar uit te gaan? Of dat ze een pikante foto terugstuurt? Wat Lisa betreft wordt er een app gebouwd waar alle vrouwen deze foto's naar toe kunnen sturen en al die smerige gasten worden exposed. Misschien dat het dan eens een keertje stopt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie