HUMAN

Dit moet je weten als je examen doet

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit moet je weten als je examen doet

Van 10 tot 24 mei zwoegen tienduizenden leerlingen op hun eindexamen. Wat dat betreft werpt 3FM Tussenuur (en onze vrienden van NOS op 3) zich op als de belastingdienst van het eindexamen: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Hoe zit het ook al weer met globalisering? En alle tijdvakken van geschiedenis al helemaal in je hoofd? De komende weken is het blokken geblazen voor die vermaledijde eindexamens.

We geloven in je. Je kunt het, het is even doorbijten de komende twee weken. Wij verzamelden handige video's die je voor je examen moet zien!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schooltv en NOS

Dit is een van de video's die Schooltv maakte. Er is uitleg over aardrijkskunde, biologie, economie, geschiedenis, maatschappijleer en Nederlands. Er zijn video's voor vmbo en voor havo/vwo.

Onze vrienden van de NOS besteden ook aandacht aan eindexamens. Op Instagram via NOSKort en op snapchat via Snaplines, te beginnen vanaf 9 mei.

Tijdens de examens gaat de NOS op Instagram een aantal keer live op de avond voor het desbetreffende eindexamenvak. Zo kun je lastminute nog vragen stellen aan een docent!

Mila en JORT

Op onze Instagram zal ons panellid en eindexamenkandidaat Mila een dagelijkse update geven van haar voortgang.

En kijk hier nog even naar de handige tip van JORT Geschiedenis:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie