HUMAN

Ole (17) moest worden gered uit de oceaan

  1. Nieuwschevron right
  2. Ole (17) moest worden gered uit de oceaan

En of Tussenuur-panellid Ole ervaring heeft met adrenalinekicks! Een doodnormaal kajaktochtje in Spanje tijdens een schoolreis liep uit op een ervaring waarin hij doodsangsten uitstond.

Ole uit Roffa is allesbehalve een watje. In onze video over adrenalinekicks vertelde hij namelijk doodleuk over die keer dat hij zich in z'n onderbroek achterover liet vallen in de brandnetels. Alleen maar omdat hij dat iemand had zien doen op YouTube.

Dus wanneer Ole een kajaktocht op de Atlantische Oceaan noemt, wanneer we hem vragen naar zijn meest extreme ervaring in het kader van de #adrenalineweek, dan weet je dat je de oren moet spitsen.


(Chayenne herinnert zich de kajaktocht from hell ook nog als de dag van gisteren)

Oppeppers

Waarom hij en zijn maatje precies uit de kajak sprongen en zwemmend verder gingen nadat ze flink uit de kust waren geraakt, kan Ole zich niet meer voor de geest halen. Laten we het houden op jeugdige naïviteit. Resultaat was wel dat ze onderkoeld raakten.

Door elkaar op te peppen en gebruik te maken van de adrenaline die door hun lijven gierde, kwam het uiteindelijk toch nog goed gelukkig. Maar daar moesten wel reddingshelikopters aan te pas komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van vrijdag 26 januari tot vrijdag 2 februari is het #adrenalineweek bij 3FM, FunX, NPO 3, NOS op 3 en Club HUB. Dit vanwege de 3DOC: Living To The Max (Human), over extreme sporten en de psychologie van thrillseekers. Ontdek hier waar wat voor adrenalinejunk jij bent.

Ster advertentie
Ster advertentie