HUMAN

Test: Wat voor adrenalinejunk ben jij (en op welke 3FM-dj lijk je dan)?

foto: anp
  1. Nieuwschevron right
  2. Test: Wat voor adrenalinejunk ben jij (en op welke 3FM-dj lijk je dan)?

Kevin is een stuiterbal, Angelique een ontdekkingsreiziger en Frank juist een gangmaker. In hoeverre ben jij een adrenalinejunk, waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Doe de test en ontdek het zelf.

Doe hier de test!

What a rush! Of heb je de docu Living To The Max niet gezien, vrijdagavond?! Nee, waarschijnlijk stond je rechtsvoor bij het podium van een waanzinnig optreden ergens te springen. Logisch. Niet getreurd, want hier kijk je de film terug.

Heel in het kort. De makers van de docu liet een aantal waaghalzen (een freediver, wingsuitjumper en een BMX-er) een oude psychologische test maken, die meet hoe ze scoren op het zoeken naar extreme ervaringen. Ook gingen ze op zoek naar Max Verstappen.


(Klik op de afbeelding om de TEST te maken)

Korter door de bocht

Omdat die Sensation Seeking Scale een vrij droge en lange wetenschappelijke test is, hebben de mensen van Human de test korter, actueler en korter door de bocht gemaakt. Daardoor is-ie niet meer zuiver wetenschappelijk (de echte test vind je hier). Maar hé, who cares? Je wilt toch, net als deze zeven dj's van 3FM, weten wat je bent: een ontdekkingsreiziger, stuiterbal, gangmaker of thrillseeker?

Kevin

Jorien

Sander

Angelique

Joram

Frank

Tannaz

Doe hier de test!

Van vrijdag 26 januari tot vrijdag 2 februari is het #adrenalineweek bij 3FM, FunX, NPO 3, NOS op 3 en Club HUB. Dit vanwege de 3DOC: Living To The Max (Human), over extreme sporten en de psychologie van thrillseekers. Ontdek hier waar wat voor adrenalinejunk jij bent.

Ster advertentie
Ster advertentie