HUMAN

#openup van Naaz: "Ik keek in de spiegel en zag dat er niemand was"

foto: Suzanne Wittemanfoto: Suzanne Witteman
  1. Nieuwschevron right
  2. #openup van Naaz: "Ik keek in de spiegel en zag dat er niemand was"

Na drie jaar is zangeres Naaz terug! Ze werd in 2017 uitgeroepen tot 3FM Talent, bracht in 2018 haar debuutalbum Bits Of Naaz uit en scoorde meerdere 3FM Megahits. Maar daarna verdween ze van de radar. Tot nu. In deze #openup-video vertelt ze hoe ze uit de put kwam.

Naaz vertelt openhartig over haar chronische depressie, nachtmerrie stoornis en posttraumatische stressstoornis (PTSS). "Ik voelde dat er niet veel van mij was overgebleven. Ik dacht: als ik ooit nog geluk wil voelen, moet ik even weg. En alle pijn heel hard ervaren."

Bekijk de #openup-video van Naaz hier 👇

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Check hier alles van #openup!

Kracht hervinden

Naaz trok aan de bel, zocht psychische hulp en hervond haar innerlijke kracht. "Ik kon me vroeger niet inbeelden dat ik ooit de persoon zou zijn die ik nu ben," zegt ze trots. "Ik heb het gevoel dat ik nu weet hoe het is om blij te kunnen zijn voor langer dan een moment. Ik heb geen angst om dingen kwijt te raken, want ik weet dat ik het in me heb om altijd weer opnieuw te beginnen."

#openup-week

Dit jaar is van 11 t/m 16 oktober de zesde editie van de #openup-week. Dit is een themaweek bij 3FM op initiatief van omroep HUMAN en MIND. Tijdens de #openup-week besteden we dit jaar, samen met artiest Naaz, aandacht aan mentale weerbaarheid. Want hoe ga je om met tegenslagen en blijf je mentaal in balans? Meer weten? Check 3FM.nl/openup

Ster advertentie
Ster advertentie