HUMAN

Kom 's stage lopen bij Tussenuur!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom 's stage lopen bij Tussenuur!

Je moet wel stevig in je schoenen staan, wil je stage kunnen lopen bij 3FM Tussenuur vanaf september. Want hier mag je meteen aan de bak, word je bijna onmiddellijk volwaardig onderdeel van de redactie en mag je mooie dingen maken.

SOLLICITEER DIRECT

Maar echt, hè. Bij Tussenuur, het online channel van Human voor 3FM, kun je niet een paar maanden snuffelen, of hoef je niet alleen maar koffie te halen, maar draai je gewoon mee. Je mag zoveel mensen als je wil interviewen, zo lang het verhaal interessant genoeg is.

Wil je je videoskills bijpunten? Geen probleem, dat stimuleren we juist. Verhalen schrijven? Concepten bedenken? Rubrieken uitwerken? Draaidagen produceren? Alles kan, zo lang je maar je best doet.

Denkend aan Laurens, Tinke, Sanne, Emma, Bibi en Luca

Wat dacht je van Laurens van de HKU die in 2017 stage liep bij ons? Hij schreef onder andere een prachtig betoog over zichzelf tijdens de Week Tegen Pesten, maar ook volgde hij twee mensen bij een cosplay-evenement en maakte hij een mooie video over twee panelleden van Tussenuur.

Of onze eerste stagiair, Tinke, ook van de HKU. Haar pasfoto staat nog steeds in een lijstje bij ons in de kast. Zij schreef het indrukwekkende verhaal van Floor, die een naaktfoto verstuurde die viral ging. Ook maakte ze een video waarin ze onderzocht wie we nou laten zien op Instagram.

En Sanne en Emma dan, van journalistieke academies in Utrecht en Tilburg. Zij maakten zoveel indruk dat ze na hun studie meteen aan het werk gingen, Sanne op de online redactie van 3FM en Emma op de redactie van Tussenuur, waar ze onlangs het project #kutvoorlichting optuigde.

Op dit moment dartelen Luca van de HBO journalistiek in Tilburg en Bibi, die IEMES doet aan Fontys, nog bij ons rond. Luca vond voor Internationale Vrouwendag Noa van het Insta-account Dear Catcallers voor een diepte-interview en onderzoekt in hoeverre een radioprogramma van Tussenuur levensvatbaar is op KX Radio. Bibi doet een afstudeerstage bij Tussenuur, drie dagen in de week. De overige twee dagen produceert zij onze draaidagen, zoals die vette challenge met Vinchenzo, en maakt ze posts voor Instagram.

Eindeloze mogelijkheden

Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos wat betreft een stage bij Tussenuur. Een kleine redactie, bij een kleine omroep maar met grote ambities, groot bereik en we geven je grote verantwoordelijkheid. En kun je meteen testen uit welk (journalistiek) hout je bent gesneden.

SOLLICITEER NU

Ster advertentie
Ster advertentie