Meer NPO
STER Advertentie

Zo verliep Eva's adrenaline challenge

Zo verliep Eva's adrenaline challenge

Woensdag 31 januari 2018 - 15:02 uur

Wanneer je een 3FM-dj wil vragen om een adrenaline test te doen en op basis van de uitkomsten een challenge uit te voeren, dan kom je eigenlijk best snel bij Eva Koreman uit. Zeker als je beseft dat zij een van de presentatoren is van Jules Unlimited, het programma op NPO 3 dat draait om challenges en adrenalinekicks. 

Je kunt zeggen over Eva Koreman wat je wil - bijvoorbeeld dat ze een super getalenteerde dj is, omdat ze spontaan, integer, verrassend en invoelend is - maar dat ze niet beschikt over een flinke portie zelfkennis, is onmogelijk. 

Want al tijdens het invullen van de adrenaline test (een afgeleide van de zogeheten Sensation Seeking Scale), begreep Eva op welk gebied haar challenge zich zou toespitsen.  

 

Buiten comfortzone

Want dat ze niet te beroerd is om activiteiten te doen waarbij niet meteen duidelijk is wat de risico's of gevaren zijn, blijkt wel uit het feit dat ze presentator is van het programma Jules Unlimited. Maar dat is nu net niet de crux van deze adrenaline challenges, die Human verzon voor de #adrenalineweek op NPO 3 naar aanleiding van de 3DOC: Living To The Max.  

Deze challenges moesten juist buiten de comfortzone vallen van Jaimy (FunX), Cesar (Club HUB), Danny (NOS), Rens (DrugsLab) en Eva, die worden beoordeeld door psycholoog Najla. En zoals de lieve Eva al vermoedde, ging de challenge van haar juist om het lastig vallen van onbekende mensen en dingen van hen vragen. Iets waar Eva een broertje dood aan heeft, zo blijkt.  

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk de peperchallenge van Jaimy (FunX) en de klimchallenge van Cesar (Club HUB).

Van vrijdag 26 januari tot vrijdag 2 februari is het #adrenalineweek bij 3FM, FunX, NPO 3, NOS op 3 en Club HUB. Dit vanwege de 3DOC: Living To The Max (Human), over extreme sporten en de psychologie van thrillseekers. Ontdek hier waar wat voor adrenalinejunk jij bent. 

Kijk live naar 3FM

Lees ook