HUMAN

Back to School: dé playlist

  1. Nieuwschevron right
  2. Back to School: dé playlist

Herinner je onze overlevingsstrategieën nog? En dan numero 4? 3FM heeft voor jou een nieuwe Back to School playlist. Music starts here!

Dit is toch veel leuker om naar te luisteren tijdens het opstaan dan je krijsende moeder die zegt dat je wakker moet worden? Of tijdens die zoveelste som die je moet trotseren tijdens de huiswerksessies in de avond?

Eigenlijk kun je deze muziek voor elke situatie wel gebruiken als de vakantie net voorbij is. Wij geven een paar voorbeelden.

Als je je ex wil ontwijken die je deze zomer definitief gedumpt hebt

New Rules - Dua Lipa

"I got new rules, I count 'em." Dua Lipa weet wel een paar goede maatregelen om met die zak af te rekenen.

Als je voor jezelf wilt toegeven dat je een blunder hebt gemaakt

Lot to Learn - Luke Christopher

"I still got a loot of shit to learn, I'll admit it." Iedereen doet wel eens iets doms. Je geeft bijvoorbeeld die beste vriend van je een klap in zijn gezicht omdat hij of zij je chocoladereep heeft gejat en daardoor belandt die persoon bij de dokter. Niet handig.

Maar je bent jong en een mens. Mensen maken fouten en zo, zeker als ze jong zijn. Voor dat soort momenten kun je even steun vinden bij Luke Christopher die je een hart onder de riem steekt.

Als je even klaar bent met het irritante gedrag van iedereen

School Girls - L Devine

"Welcome to the real world. Everybody's still a school girl." Soms gedraagt iedereen zich een beetje als een jaloers tienermeisje en dat wist L Devine maar al te goed.

Als je je even eenzaam voelt

Silence - Marshmello ft. Khalid

And I've been quiet for too long. Khalid brak al door toen hij op de middelbare school zat. Dit nummer gaat over het trotseren van je eigen eenzaamheid en angsten en er sterker van worden. Lyrics that matter.

Benieuwd naar meer? Check de playlist nú:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

{deezer "http://www.deezer.com/playlist/2444639482?utm_source=deezer&utm_content=playlist-2444639482&utm_term=515476125_1504268906&utm_medium=web"}


Ster advertentie
Ster advertentie