Festivals

Toch nog een concertje pakken: Dua Lipa, Jungle, Billie Eilish of J. Cole!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Toch nog een concertje pakken: Dua Lipa, Jungle, Billie Eilish of J. Cole!

Wat betreft liveconcerten is het nog steeds huilen met de pet op. Toch wil dat niet zeggen dat je niet vanuit het comfort van je woonkamer een kleine muzikale reis kunt maken naar verschillende festivals.

De vrienden van 3voor12 hebben op hun website een groot archief met korte fragmenten van verschillende shows van de afgelopen jaren. Check hieronder bijvoorbeeld Dua Lipa op Lowlands 2018, Jungle en Billie Eilish op Lowlands 2019 of J. Cole op WOO HAH! 2018.

Billie Eilish

Op een zonnige zaterdagmiddag in augustus 2019 komt de grootste rijzende ster van de wereld het podium oplopen in Biddinghuizen. Haar naam is Billie Eilish. De grootste tent van het festival staat stampvol en iedereen is in afwachting van misschien wel het bijzonderste optreden van het weekend.

Check 'All The Good Girls Go To Hell' via deze link of het interview dat 3FM-dj Sagid Carter met haar had backstage.

foto: 3FM

Jungle

Terwijl hun nieuwe album net uit is het tijd terug te blikken op de band Jungle en hun show op Lowlands. Met hun opzwepende, soulvolle mix van disco en dansbare floorfillers weten de Britten het perfecte optreden te geven. Check hier een groot gedeelte van hun hele show.

J. Cole

Vraag een willekeurige WOO HAH!-bezoeker naar de beste show is die ze gezien hebben op het festival en minimaal de helft zegt J. Cole. Waarom? Omdat alles klopte: het vallen van de avond en het publiek ready-to-go. Maar uiteindelijk vooral omdat J. Cole gewoon echt heel erg goed was.

Check de show hierrrrrr.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dua Lipa

Wist je dat Dua Lipa's eerste internationale optreden in Nederland was? Het was niet deze op Lowlands 2018, maar in Groningen op het mooie ESNS. Een paar jaar later staat de Britse zangeres met haar show op het grootste podium van Lowlands.

Je checkt haar show hier.

foto: 3FM

Dua Lipa op Lowlands

Ster advertentie
Ster advertentie