Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag 2021 gaat door!

  1. Nieuwschevron right
  2. Eurosonic Noorderslag 2021 gaat door!

Goed nieuws: Eurosonic Noordeslag 2021 gaat door! Het stilleggen van het live-programma zou een ongekende klap zijn voor iedereen in de muzieksector. Deze editie zal wel anders zijn dan de voorgaande jaren.

ESNS 2021 vindt plaats van 13 tot en met 16 januari. "Juist deze onzekere tijden vragen om een gelegenheid om de dialoog met elkaar aan te gaan en elkaar te steuenen en te inspireren", vertelt Robert Meijerink, creatief directeur van ESNS.

Voordat ESNS begint, zal de European Music Week plaatsvinden. Dit is een digitaal platform waarin een groot aantal partners de handen ineen slaan om nieuwe Europese muziek te promoten.

FYSIEK EN DIGITAAL

De komende editie zal de vijfendertigste editie zijn. De huidige maatregelen vereisen de nodige aanpassingen voor de fysieke editie. Zowel de conferentie als het showcasefestival zal in digitale vorm breed worden ondersteund.

Terwijl er voorheen elk jaar één land werd uitgelicht, wordt er dit jaar naar heel Europa gekeken. Ook zal de Music Moves Europe Talant Awards worden uitgereikt. Ex-3FM talent RIMON is één van de genomineerden hiervoor. Fingers crossed dus!

Ster advertentie
Ster advertentie