Down The Rabbit Hole

My Baby moet je live zien op Down The Rabbit Hole

  1. Nieuwschevron right
  2. My Baby moet je live zien op Down The Rabbit Hole

De Amsterdams/Nieuw-Zeelandse band My Baby staat sinds Eurosonic Noorderslag op onze Live List 2016, een lijst me artiesten die je dit jaar live moét gaan zien. En wat wil het geval: de band staat dit weekend op Down The Rabbit Hole.

(Foto: Ben Houdijk)

Het trio staat zaterdag op het hoofdpodium van Down The Rabbit Hole. Godzijdank. Waarom dit een gevalletje 'godzijdank' is? Omdat de band naast een enkel festival in Nederland, vooral bezig is met het veroveren van de rest van de wereld.

Internationale hit

Het is oud nieuws dat My Baby het verdomd goed doet in het buitenland. Laten we even een aantal naampjes droppen: Glastonbury Festival, Sziget en een tour met Seasick Steve. Daarnaast speelden ze afgelopen jaar zo'n 200 shows in vijftien verschillende landen.

(Foto: Bullet-Ray)

Frontvrouw Catho windt je om haar vinger

Allemaal leuk en aardig, maar wat maakt My Baby dan dé act die je aankomend weekend op Down The Rabbit Hole moet gaan zien? Nou, dat zullen we je vertellen!

Ten eerst is frontvrouw Catho van Dyck een (muzikaal) genot om te zien spelen. Ze windt het publiek binnen no time om haar vinger, om pas na het slotakkoord weer los te laten. De opzwepende drums van broerlief Joost van Dyck en funky gitaarwerk van Daniel Johnston maken het plaatje compleet.

Velen hebben een poging gedaan om de muziek van My Baby te omschrijven, en velen hebben hierin gefaald... Want in welk hokje stop je My Baby? Niet! Toch doen ook wij een poging. My Baby is een bezwerende mix van southern soulful roots met een electro-funky-twist is. Klopt dit? We'll let you be the judge of that.

Het belangrijkste punt dat we willen maken: ga ze live zien en bepaal het zelf!

Wie: My Baby
Waar: Hotot Stage
Wanneer: Zaterdag 25 juni, 14:30

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie