Down The Rabbit Hole

People of Down The Rabbit Hole 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. People of Down The Rabbit Hole 2016

Down The Rabbit Hole vindt plaats op het wonderschone - ietwat natte - terrein de Groene Heuvels te Beuningen. Maar veel belangrijker zijn natuurlijk de festivalgangers die hier rondlopen. Maak kennis met de People of Down The Rabbit Hole 2016.

Luuk (27) draagt maar wat graag een rieten matje om zijn hoofd

"Ja weetje, het ziet er misschien een beetje gek uit maar het is zo praktisch! Het beschermd tegen de zon én de regen. Waarom ik hier ben? Ik zag m'n vrienden erg weinig de laatste tijd dus hebben we afgesproken om hier een weekend lang feest te vieren. Tja, werk enzo weet je wel. Maar ik kom hier helemaal tot rust met mijn buddies! Oh, en als je nog een goede kampeertip wil: bij Down The Rabbit Hole kun je je tent opzetten in een heel klein bos. Kom je volgend jaar hier? Zet 'm dan daar op: het water blijft er niet staan en het is er lekker koel als de zon schijnt."

Nina (19) is naar Down The Rabbit Hole gekomen om te dansen in de zon

"Alleen is dat tot vandaag niet echt gelukt. Ik ben eigenlijk heel spontaan naar Down The Rabbit Hole toe gegaan, het kwam voorbij en ik dacht: waarom ook niet! Ik ben blij dat ik gegaan ben, want er hangt hier zo'n goede sfeer. Inmiddels ben ik zó vies dat het eigenlijk ook allemaal geen reet meer uitmaakt. En dat gevoel heeft iedereen nu een beetje - boeiend, we zijn vies maar maken er een feestje van! Welke muziek ik te gek vond? Lianne La Havas! Die kende ik niet voordat ik haar hier zag. Zij raakte het publiek echt enorm."

Rosa (24) en Tim (27) vinden dat Down The Rabbit Hole klein moet blijven

"Vorig jaar waren we hier voor het eerst, we zijn er dit jaar weer omdat we de kleinschaligheid van het festival zo fijn vinden. Het liefst zitten we bij een kampvuur samen naar muziek te luisteren en dat kan hier prima in het Swamp Area in het bosje hierachter. Gisterenavond werden we ergens op het terrein verrast door een optreden van Ellen ten Damme: supercool dat ook dat soort dingen hier gebeuren! Welke band we live echt goed vonden? Eefje de Visser, die pakte de hele tent in tijdens haar optreden!”

Naam onbekend (leeftijd trouwens ook) zaagt een boom doormidden naast de Hotot-tent op Down The Rabbit Hole

“Zzzzz, gggrrruggglll, zzzzz, gorrrgggllllzzz."

Jan (18) is voor het eerst op Down The Rabbit Hole en heeft schijt aan de regen

"Ik ben hier met goeie vrienden! Waarom we naar Down The Rabbit Hole gaan? Voor de psychedelische sfeer én de muziek die daarbij hoort. Oh, en ik heb trouwens mijn shirt uitgetrokken om 'm droog te houden, maar ik snap eigenlijk niet zo goed waarom ik dat gedaan heb: dat ding is nu alsnog drijfnat, zo hard regent het.
Of ik naar de sportschool ga? Soms, als ik me verveel. Maar ik ben niet echt zo'n sportschool-type hoor. Maar ik ga verder, later!"

Het stelletje Tom (26) en Jennifer (24) kwamen opnieuw bij elkaar op Down The Rabbit Hole <3

Tom: "We zijn hier voor de tweede keer! Hoe het hier vorig jaar was? Ja supergaaf, alleen... heb je even? Het is nogal een verhaal namelijk. Vorig jaar zijn we op Down The Rabbit Hole - in 2015 dus - weer samen gekomen. Ik heb een fout gemaakt naar Jennifer toe, nee niet vreemdgegaan hoor, écht niet, maar er is wel wat anders gebeurd. Oké dan, de korte versie dan maar: uiteindelijk zijn we samen op Down The Rabbit Hole beland en hebben we gezoend op die heuvel hierachter. En dat was eigenlijk de doorstart van onze relatie! Man, ik was zo blij toen dat gebeurde. Nu zijn we gelukkig ja, jij ook? *kijkt naar Jennifer - Jennifer kijkt twijfelend weg*"

Gerald (30) is met zijn vriendje Graftak de Giraffe op pad (ja echt ja)

"Vorig jaar was het hier ZO awesome! Toen was ik op pad met Ziggy de Zebra die ik aan iemand heb verkocht voor wat muntjes. Schijnbaar zag die transactie er een beetje shady uit want iemand van de beveiliging is toen op me afgestapt met de vraag of ik Ziggy vol had gestopt met drugs. En geloof me, dat was echt niet zo - ik had nog gewoon wat munten nodig. Los van alle ongein kom ik hier ook écht voor de muziek. Ik heb net My Baby gezien en dat was te gek: zo goed live! Hé iedereen die dit leest, ga die band checken. Doen, hoor!"

Linde (24) en Hilde (25) zijn op Down The Rabbit Hole om friet te eten

"Nee joh, grapje. We zijn hier om vooral hard te chillen, we werken tegenwoordig allebei en dan is het wel lekker om ook effe te kunnen ontspannen. En waar kan dat nou beter dan op een festival als Down The Rabbit Hole? En als we niet aan chillen zijn (of friet eten) dan staan we lekker bandjes te kijken. We zijn helemaal gek van de band Daughter die hier ook speelt, die maken hele intieme muziek. Waar het op lijkt? Tja, euhm... een beetje als London Grammar! Maar mogen we doorlopen? Want we hebben geen zin in koude natte friet."

Ster advertentie
Ster advertentie