Down The Rabbit Hole

Deze mensen fixten de beste plekjes op de camping van DTRH

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze mensen fixten de beste plekjes op de camping van DTRH

Kamperen op een festival afzien? Niet op Down The Rabbit Hole hoor! Tenminste, als je een van deze goede plekken kunt bemachtigen. We spraken de lucky ones die een wel héél goede plek konden fixen. En ze vertellen ons ook nog eens hoe ze dat voor elkaar kregen.

Hugo (30) en Stefanie (24)

"We hebben een mooie plek aan het water met uitzicht over het festivalterrein. Donderdag waren we vrij en gingen dus extra vroeg naar de camping. Om 12 uur precies stonden we hier met onze spullen en we hebben meteen de tent opgezet. We zijn echt heel blij met deze plek. Je kunt er lekker zwemmen, dat hebben we veel gedaan. Een ander voordeel is dat je de drankjes koud kunt houden in het water, ideaal!"

Magdalena (22), Martin (22), Alicia (22) en Connor (21)

"Wij zitten heerlijk met onze tent aan de rand van het bos. Het is ook nog eens best dichtbij het terrein en de wc's. Eigenlijk hebben we veel geluk gehad, want op vrijdagavond zijn we hier pas laat naartoe gekomen. We keken toen goed rond of we ergens nog een mooi plekje bij de bomen konden vinden, want als het regent kunnen we daar mooi onder schuilen. Er hangen ook lampjes dus dat maakt het nog extra leuk. Goed rondkijken en een beetje geluk kan dus voor een mooie plek zorgen."

Rosa (28), Renate (31), Nicole (30), Hannah (21) en Annemiek (32)

"We kwamen donderdagavond aan, maar het stond toen al behoorlijk vol. We zijn met vijf tenten dus we besloten om maar door te lopen naar het einde van de camping. Uiteindelijk hebben we daardoor een prachtige plek kunnen fixen. Een paar mensen waren er een dag eerder dan de rest van de groep. We moesten deze plek voor vijf tenten vrij zien te houden. Ik heb mensen gewoon aangesproken en gezegd dat er nog meer mensen kwamen, eigenlijk vond niemand dat een probleem. We hebben het ook versierd met vlaggetjes."

Ben (34)

"Ik sta recht voor de ingang van het festival. Ik kwam wat later aan en ik sta met mijn tent behoorlijk dichtbij andere mensen. Dat komt omdat zij deze plek vrij wilden houden om te kunnen zitten buiten hun tent. Maar ja, ik wil ook een goede plek dus ik heb er gewoon mijn tentje neergezet. Jammer dan. Ik heb het nu wel goed voor elkaar met deze plek. De drukte maakt me niet echt uit, ik vind het wel fijn om onder de mensen te zijn op een festival."

Ster advertentie
Ster advertentie