Naar homepage
Best Kept Secret

Dit was Wallows met hun show op Best Kept Secret

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was Wallows met hun show op Best Kept Secret

Iedereen kent Dylan Minette natuurlijk als Clay uit de beroemde Netflix-serie 13 Reasons Why, maar de acteur heeft daarnaast nog een andere carrière. Namelijk als muzikant met zijn band Wallows. En die spelen niet zomaar een paar kleine zaaltjes... Nee, ze stonden op het hoofdpodium van Best Kept Secret Festival dit weekend.

Wallows

De rockband wordt gevormd door Dylan en zijn twee bandgenoten Braeden en Cole. De drie kennen elkaar al jaren en hebben in verschillende formaties opgetreden voordat het Wallows werd. Een project waarmee ze nu flink over de wereld aan t touren zijn. De muziek heeft een duidelijk recept: gitaren, vrolijke melodieën en catchy refreintjes.

Vandaag stond de band geprogrammeerd op Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek en niet iedereen had meteen door wie daar op het podium stond. Natuurlijk trok het optreden een vast clubje fans van de serie, maar de meeste mensen hadden het niet door of gooide er halverwege een 'hé, kennen we die gast ergens van' doorheen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De show

Al met al speelden ze een lekker showtje in de stralende festivalseizoen. Een biertje erbij en hoppa: een ideale toevoeging aan je festivalmiddag. Ze openden het hoofdpodium en ook onze vrienden van 3voor12 waren enorm enthousiast. Lees hier hun recensie terug over het optreden!

01 ad42aec1ed 47978625702 58b39090a3 k
01 eca6d8d7ad 47978676306 2f5d6e20de k

3FM OP BEST KEPT SECRET 2019

Ook dit jaar is 3FM weer te vinden in de Beekse Bergen voor Best Kept Secret festival. Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni maakt 3FM live verslag van het festival. Slinger die radio dus aan en volg 3FM op alle social kanalen zoals Instagram, YouTube en Facebook. Dan mis je niks!

Ster advertentie
Ster advertentie